Om mig

Jeg hedder Katrine Kjeldsen og bor i en østjysk kommune. Jeg er en årgang 1971 og har siden 1998 været gift med Steen, der er fotograf og producent. Sammen har vi to børn: en pige fra 1997 og en dreng fra 2001. Begge har diagnoser – min datter har faktisk adskillige, selvom den dominerende er ADHD. Sønnen har ADD – hvilket vil sige ADHD uden hyperaktiviteten.

Siden 2004 har jeg arbejdet frivilligt i NLD-gruppen. Først som formand i frem til 2009 og siden som næstformand. I mit virke er jeg stødt på mange fantastiske mennesker med forskellige skæbner og oplevelser, og det har, kombineret med mine egne erfaringer – og min generelle samfundsinteresse – givet mig en del på hjertet.

I mit professionelle liv er jeg chefkonsulent i Djøf, hvor jeg beskæftiger mig med facilitering, frivillighed, netværk, motivationsledelse, mentorskab og mange andre spændende ting. Tidligere har jeg arbejdet med videndeling og organisatorisk læring i en stor softwarevirksomhed, og jeg har også slået mine folder som kommunikations- og PR-menneske.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på www.twitter.com/katrinekjeldsen

Reklamer

13 thoughts on “Om mig

  1. Kære Katrine.
    Hvor er det dejlig at læse dine blogs og måden du sætter ord sammen, glæder mig til at følge dig ❤
    Kh Kirsten Kallesøe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s