Hvis mit barn var en rummand

Long time no see.
Det betyder dog ikke, at jeg ikke er optaget af at få det absolut bedste ud af det privilegium (og hårde arbejde) det er at være mor til neurodiverse børn.

Faktisk går jeg og tænker rigtig meget over, hvordan jeg får sat al min viden og erfaring i system til gavn for andre. Min vinkel er det nysgerrige, værdsættende og kreative forældreskab. For helt ærligt: nogle gange er det bare bedst at tænke “hvordan ville jeg reagere her, hvis mit barn var en nuttet rummand fra Mars?” Så ville jeg ikke skælde ud. Jeg ville observere og lytte. Og udtænke en passende og måske ukonventionel tilgang.

Platformen bliver bogstavmor.dk, og fokus bliver tips, tricks, strategier og fællesskab. Ingen klynk, bare nysgerrighed, kærlighed og humor. Det bliver bite size og let tilgængeligt.

Og hvordan går det med mine egne bogstavbørn? Laura er lige kommet ind på fysioterapeutuddannelsen. Meget godt for en pige, der ikke var i skole i halvandet år og kun havde matematik, dansk og engelsk indtil HF, ikke?

Villads starter på HTX lige om lidt.

The kids are all right.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s